fbpx
Folkbildarforum

Folkbildarforum 2016

Årets moderator – Karin Klingenstierna

måndag 09 maj 2016

Årets moderator – Karin Klingenstierna

Karin Klingenstierna är årets moderator på Folkbildarforum – för andra året i rad. Hon förväntar sig en inspirerande dag med en mix av kunniga och intressanta talare.
– Min erfarenhet från förra året är att en skarp publik behöver kvalificerad input, säger Karin.

Efter ett lyckat Folkbildarforum 2015 med spännande diskussioner, inspirerande talare, och inte minst publikrekord är Karin taggad inför årets event. Denna gång på temat makt och mening. Hon ser makt som ett laddat begrepp – något som den privilegierade kan välja om man vill äga, dela eller helt avstå ifrån.

– Den som har makt har också tolkningsföreträde – och den som tar tolkningsföreträde tar makt.  Det tycker jag är intressant att reflektera över, inte minst i media och debatter, säger Karin.

Enligt Freud är meningen med livet kärlek och arbete. Karin lägger gärna kultur till Freuds definition och hon menar att vi skapar mening varje dag med allt vi gör – i såväl handling som tanke.

Karin jobbar som moderator, konferencier och sångerska, sedan 20 år tillbaks. Innan dess var hon lärare på gymnasiet och senare även i yrkeshögskolor.

– Jag har en stor bildningstörst och det tycker jag krävs för att vara en bra moderator. Och att ha pedagogik i botten gör att jag kan göra saker begripliga, säger Karin.

Karin är moderator på Folkbildarforum i Linköping 22-23 november. Anmäl dig här. Mer om Karin kan du läsa på klingstar.se 

Etiketter:

KOMMENTARER


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Äldre inlägg ()
Nyare inlägg ()