fbpx
Folkbildarforum

Folkbildarforum 2015

Årets moderator: Karin Klingenstierna

torsdag 23 april 2015

Årets moderator: Karin Klingenstierna

Årets moderator på Folkbildarforum är Karin Klingenstierna, en bildningstörstande scenarbetare som bara ångrar en sak i livet: att hon inte gick på folkhögskola.

Karin jobbar på scenen – som moderator, konferencier och sångerska. Det har hon gjort i nästan 20 år. Innan dess var hon lärare på gymnasiet och senare även i yrkeshögskolor. Det har hon stor nytta av i idag.

– Jag har en stor bildningstörst och det tycker jag krävs för att vara en bra moderator. Och att ha pedagogik i botten gör att jag kan göra saker begripliga, säger Karin.

En av Karins passioner är musiken och hon har länge sjungit både jazz och rock. Hon funderade på att läsa musik på folkhögskola, men gjorde aldrig det. Det ångrar hon än idag.

– Tänk att få leva musik 24/7 som man kan få göra på folkhögskola! Det hade verkligen varit fantastiskt.

Hon tycker det ska bli spännande att vara moderator under temat Mätas eller Mötas. Karin ser själv att det finns en dokumentationshysteri i samhället och ser fram emot att främja diskussioner om det från flera olika perspektiv.

– Vad mäter man? Hur? Och framför allt med vilket ändamål? Vi måste diskutera detta. Det går inte att avstå, säger Karin.

Läs mer om Karin på klingstar.se eller karinklingenstierna.se.

Foto: Ines Sebalj

Etiketter:

KOMMENTARER


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Äldre inlägg ()
Nyare inlägg ()