fbpx
Folkbildarforum

Diverse

Nu fyller bloggen 100!

tisdag 02 juni 2015

Nu fyller bloggen 100!

På drygt två år har vi skrivit 100 inlägg i bloggen. Sedan april 2013 har det blivit ett inlägg i veckan i genomsnitt. Det vill vi fira med en tävling om två fribiljetter till Folkbildarforum, värt 4000 kr! Allt du behöver göra är att maila en motivering till varför just du och kollegan borde vinna fribiljetterna. Maila oss senast 8 juni. (mer detaljer nederst)

Vad är då dessa 100 inlägg för något? Mycket har handlat om de som hållit föreläsningar, workshops och seminarier hos oss. Antingen under huvudkonferensen i november eller på några av våra arrangemang under året. Ni har tyckt om att läsa om bland annat Genusfotografen, Alex Bengtsson på EXPO och inte minst Özz Nûjen. Det blev en hel del trafik till bloggen när vi utsåg honom till årets folkbildare samtidigt som han kritiserade Norge för rasism.

Även personliga reflektioner från gästbloggare har varit populära inslag här.Vi tycker om att höra vad andra har att säga, så kontakta oss gärna om du skulle vilja skriva i bloggen.

Förresten – du vet väl att du kan samla alla bloggar du läser på ett ställe? Med t.ex Bloglovin eller Feedly så lägger du till alla dina favoritbloggar och får alltid de senaste inläggen på ett och samma ställe. Vår blogg kan man även följa via mail: fyll i din adress längst ner på kontakt-sidan.

Juryn bedömer bidragen utifrån kreativitet och relevans. Fribiljetten går till dig som kan förklara varför just du och din kollega skulle utvecklas av att komma till Folkbildarforum. Juryn är styrelsen i Bildningsförbundet Östergötland. Vi meddelar vem som har vunnit här i bloggen senast 15 juni.

KOMMENTARER


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Äldre inlägg ()
Nyare inlägg ()