fbpx
Folkbildarforum

Folkbildarforum 2016

Sara Öhrvall till Folkbildarforum

fredag 04 november 2016

Sara Öhrvall till Folkbildarforum

En av Sveriges mest efterfrågade talare inom digitalisering och förändringsarbete kommer till Folkbildarforum i november!

Sara Öhrvall är en efterfrågad talare med många års erfarenheter inom digitalisering, utveckling och ledarskap. Hon har bland annat varit strategiutvecklare för Toyota, konceptutvecklare på Volvo och byggde upp Bonniers Research & Development-avdelning under många år. Idag är hon krönikör på Dagens Industri, sitter i ett flertal styrelser, och arbetar bland annat som rådgivare.

På Folkbildarforum ska Sara prata om digital makt i en turbulent värld. Vi vet alla att digitaliseringen leder till många nyheter för oss, både i rollen som konsument och medborgare. Företag och offentlig sektor har en uppsjö av nya möjligheter att testa, för att skapa en bättre framtid.

Men det finns många stora frågetecken också. Vilka teknikskiften är det som kommer slå rot i samhället, och hur kommer det att påverka vad vi gör och vilka vi är? När vi kan förbättra vår egen kropp med hjälp av digital teknik, vad blir då det nya normala?

Sara, som alltid har ett öga för vad som väntar runt hörnet, kommer garanterat ge dig något att fundera på vad gäller digitalisering och makt.

Sara Öhrvall pratar på Folkbildarforum i Linköping, 22-23 november. Sista anmälningsdag är 7 november. Anmäl dig här.

Etiketter: ,

KOMMENTARER


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Äldre inlägg ()
Nyare inlägg ()