fbpx
Folkbildarforum

Folkbildarforum 2013

Tack för i år, vi ses 2014!

onsdag 20 november 2013

Tack för i år, vi ses 2014!

Tack till alla som deltog i Folkbildarforum 2013. Det var faktiskt fler än någonsin som anmälde sig! Jättekul med ett så stort intresse för samexistens på lika villkor.

Vi hoppas att alla fick med sig viktiga tankar och har hittat nya vägar framåt i ert jobb. Hör gärna av er på Facebook, Twitter eller mail och berätta. Var det något som var särskilt bra? Vad kan vi göra ännu bättre nästa år?

Ni som var där fick ett exemplar av vår nya bok. Dom Kallar Oss Strutsar är en inspirationsbok inför nästa års konferens. Då ska vi möta omgivningens uppfattning att vi är som strutsar som stoppar huvudet i sanden. Det handlar både om finansiering, former och fantasi. Skriv gärna till oss om vad ni tänker om boken, och om ni har några förslag inför nästa år. Ta också kontakt om ni skulle vilja läsa boken. För det borde ni göra. 🙂

Återigen – stort tack till alla besökare, föreläsare, seminarie- och workshopledare, artister och medhjälpare som gjorde Folkbildarforum till ett rekord-event. Vi hoppas att vi hörs under året och ses 18-19 november 2014 på nästa konferens.

KOMMENTARER


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Äldre inlägg ()
Nyare inlägg ()