Folkbildarforum

Workshop i folkfinansiering

omslag2

Nu håller vi tillsammans med Crowdculture en unik workshop där du lär dig ett nytt spännande sätt att finansiera ditt projekt!

Crowdfunding, eller folkfinansering, går ut på att be allmänheten om donationer för ett projekt. Det blir allt mer populärt i Sverige, och det finns projekt som fått ihop mångmiljonbelopp.

Crowdculture är ett unikt projekt i Europa som kombinerar crowdfunding med offentliga bidrag. Nu har du chansen att lära dig hur man använder detta på bästa sätt. I oktober håller vi en intensiv workshop där projektidéer arbetas igenom för att passa formatet av en folkfinansierad kampanj.

Den tre timmar långa workshopen inleds med en orienterande föreläsning och går igenom berättande i videoformat, belöningstrappor och kommunikation i en kampanj.

Crowdculture går igenom alla delarna för att ni ska lyckas med kampanjen. Efter workshoppen stämmer Crowdculture löpande av med er. Lagom till Folkbildarforum har ni en färdig kampanj, som lanseras på konferensen 18-19 november. Det ger er en bra start att bygga vidare på!

Anmäl dig via mail här, och glöm inte att ange eventuellt specialkost.

Tid: 22 oktober, 10-14 (inklusive lunch)
Plats: Linköping, lokal meddelas senare
Pris: 150 kr per person

Läs mer om Crowdculture i bloggen
• Se även Crowdculture.se